SON DAKİKA

MUDURNU'DA AK PARTİ İÇİN SEÇİM DUASI...

Ak Parti 3. sıra milletvekili adayı ve eski merkez ilçe başkanı Kazım Konak 14 Mayıs seçimleri öncesi en yoğun çalışan adaylardan biri olarak dikkat çekiyor. İlçe ziyaretlerini gerçekleştiren Konak ve ekibi Mudurnu'da yaşlı bir teyzenin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için duayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Özel Haber
MUDURNU'DA AK PARTİ İÇİN  SEÇİM DUASI...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Göynük ve Mudurnu ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdrüen AK Partide 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak Mudurnu'da yaşlı bir teyzenin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için duaya ortak oldular. Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı olması için dua eden teyzeye “Amin” diyerek eşlik eden başarılı siyasetçi Konak"Analarımızın duası milletimizin feraseti en büyük gücümüzdür. Bizleri dualarıyla karşılayan güzel kalpli teyzemize teşekkür ediyor, aynı duygularla amin diyoruz" dedi. 

Ak Parti 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak mudurnu ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada ise “Sakin Şehir' ünvanlı tarih kokan ilçemiz Mudurnu'da kıymetli hemşehrilerimiz ile kucaklaştık.Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ehemmiyetini anlattık, fikirlerini dinledik.Gülen yüzleri ve yakın ilgileri için Mudurnulu kardeşlerime teşekkür ediyorum.Gülümsemeniz hiç eksik olmasın” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.