SON DAKİKA

KARPALAS'TAN BODRUM FK MAÇI ÖNCESİ BOLUSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Turizm'de ilimizin öncü kuruluşlarından Karpalas Otel ekibimizin önemli maçı öncesi Boluspor'u ağırladı.

KARPALAS'TAN BODRUM FK MAÇI ÖNCESİ BOLUSPOR'A MORAL YEMEĞİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen Boluspor'a yeteri kadar destek verilmezken, Bolu'nun önde gelen kuruluşlarından Karpalas Otel her zaman olduğu gibi kırmızı beyazlı ekibi yalnız bırakmadı. Boluspor'a hem maddi hem de manevi desteklerde bulunan Karpalas Otel kırmızı beyazlı ekibe Bodrum FK maçı öncesi moral yemeği verdi. Otelde hem takımı hem yönetim kurulu üyelerini eşleri ile birlikte ağırlayan Karpalas Otel her zaman olduğu gibi Boluspor'un yanında olduğunu gösterdi. 

Bolu'nun bir çok sosyal aktivitesinde yer alan Karpalas Otel'in yöneticilerinden başarılı iş İnsanı Emrah Yaman Boluspor'un her zama yanında olduklarını, Bordum FK maçı öncesi, moral yemeğinde onlara destek olmak istediklerini belirtti. 

Bir çok futbolcunun eşlerininde katıldığı yemekte yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular güzel bir gee geçirdiler.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.