SON DAKİKA

KALAYCIOĞLU GÜÇLÜ KADROSU İLE GELİYOR

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimler öncesi siyasi partiler ve adaylar yoğun bir çalışma programına girerken, muhtar adayları da hem çalışmalarını sürdürüyorlar hem de listelerini açıklamaya başladılar. İlimizin en güzel mahallerinden Alpağut mahallesi için adaylığını aylar öncesi açıklayan ve çalışmalarında önemli bir yol kat eden Muhtar Adayı Hayri Kalaycıoğlu da kadrosunu açıkladı.

KALAYCIOĞLU GÜÇLÜ KADROSU İLE GELİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da bir çok kesimin yakından tanıdığı simalardan olan Hayri Kalaycıoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuru ile doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için Alpağut'a muhtar adaylığını açıklamıştı. Alpağut mahallesinde dernek çalışmaları ile birlik ve baraberlik adına önemli katkılar yapan Kalaycıoğlu, güçlü kadrosunu da açıkladı. “Doğanın kalbi Bolu, Bolu'nun gözbebeği Alpağut için bizde varız" diyerek yola çıkan Hayri Kalaycıoğlu “İyi hizmet, herkesin hakkı” sloganı ile Alpağut Mahallesi halkından büyük destek görmeye devam ediyor. Bolu Belediyesi başta olmak üzere tüm devlet kurumları ve iş insanları ile yakın diyaloğu bulunan Kalaycıoğlu, tüm tecrübe bilgi ve birikimini mahallesinin gelişimi ve değişimi için kullanacağını, ekibi ile Alpağut Mahallesinin Bolu'da örnek bir mahalle olacağını belirtti. 

 Projelerinde ve hedeflerinde birlik, beraberlik ve mahalle kültürünün geliştirilmesinin önemini belirten Kalaycıoğlu'nun güçlü Aza listesi şöyle; 

  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Kemal Topcu (6 ay önce)
    İnşallah yolunuz açık olsun başarılar
    0
    0
    Cevapla