SON DAKİKA

KAHRAMANMARAŞ'TA ARTIK ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Kahramanmaraş'ta yaşayan depremzede çocukların yüzü, hayırseverler ile devlet yetkililerinin verdiği çeşitli hediyelerle güldürülüyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden en çok etkilenen bireylerden biri olan çocukların normal hayata uyum sağlaması için çeşitli yöntemler deneniyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA ARTIK ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesinde Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Bolu Valisi Erkan Kılıç da, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelen yardım malzemelerinin yanı sıra bulunan oyuncak ve hediyelerin dağıtımını sağlıyor.

Vali Kılıç, ilçeye bağlı Tatlar ve Kullar mahallelerini ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde görerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyareti esnasında çocukları da unutmayan Kılıç, çeşitli yiyecekler ve meyve suları ile Bolu'dan özellikle gönderilen futbol toplarının çocuklara dağıtımını gerçekleştirdi.
Depremzede çocuklar, dağıtılan topları almak için birbirleri ile yarışa girdi.

Çocuklardan Recep Tayyip Kavun, AA muhabirine, yetkililerce kendilerine top dağıtıldığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.  Bolu Valisi Erkan Kılıç'a teşekkür eden Kavun, tablet dağıtılmasını talep etti. Çocuklardan Hüsne Kılınç da tablet ihtiyacı olduğunu ve köylerinde daha fazla oyuncak dağıtılmasını istedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.