SON DAKİKA

İZZET BAYSAL VAKFIMIZIN 147'İNCİ ESERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

İzzet Baysal Vakfının 147. eseri olan Merkez İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezi Devir Teslim Protokolü için tören düzenlendi. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç İzzet Baysal Vakfı başkanı Ahmet Baysal ve vakıf yönetim kurulu üyeleri ile ilimiz protokolü katıldı.

İZZET BAYSAL VAKFIMIZIN 147'İNCİ ESERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında, İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılan 2 kattan oluşan, 414 m² alanda 10 adet muayene odası ve 1 adet bebek bakım odasıyla hizmet verecek olan Merkez İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezi binasının Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne devir teslim protokolü imzalandı; İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’a teşekkür plaketi verildi.

Vali Erkan Kılıç, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve beraberindeki heyet, Merkez İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezini gezerek merkez hakkında bilgiler aldılar.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.