SON DAKİKA

İŞTE SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULAR

Boluspor'da yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlarken ekibimiz bazı oyuncularla yavaş yavaş yollarını ayırmaya başladı.

Özel Haber
İŞTE SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sezon başı devre arası transfer döneminde bir çok oyuncusu ile en az 2 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar da geçen sezondan kadroda kalan bazı oyuncular ve bu dönemde bir yıllık yapılan bir kaç isimlerinde sözleşmeleri 30 Haziran'da sona erecek. 

Ekibimizde Bülent Cevahir,  Veaceslav Posmac, Hakan Bilgic, Dejvi Bregu, Melih Okutan, Abdurrahman Canlı, Burak Asan ve Safa Kınalı'nın 30 Haziran 2023'te sözleşmeleri sona eriyor. Bu isimlerden sezon sonu gelmeden Safa Kınalı ve Melih okutan ile yollar ayrılırken, sözleşmesi devam eden ve yeni dönemde kadroda düşünülmeyen Eray Ataseven'e sezon sonuna kadar izin verilmişti. Boluspor'un yeni sezonda sözleşmeleri sona erecek bir kaç isimle yeniden sözleşme imzalayabileceği de öğrenildi. 

Boluspor'da sözleşmeleri devam eden oyuncular ise şöyle;

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.