SON DAKİKA

İŞTE ÖRNEK SİYASETÇİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Musluoğlu, CHP Bolu milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından, listede yer alamadı. Musluoğlu, listede yer alan milletvekili adaylarına başarılar diledi.

İŞTE ÖRNEK SİYASETÇİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem  Milletvekili Genel Seçimine ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday listelerinin açıklanmasının ardından CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Musluoğlu açıklanan aday listelerinde yer alamadı. Konuya ilişkin açıklama yapan Musluoğlu, CHP Bolu Milletvekili Adayı olanlara başarılar dileyerek,  kırgınlık ya da küskünlük olmadan CHP adına daha çok çalışmak gerektiğini vurguladı. Musluoğlu açıklamasında , “Değerli yol arkadaşlarım, açıklanan milletvekili aday listelerimizin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi, hiçbir kırgınlığa, küskünlüğe, düşmeden daha çok çalışma, Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı , partimizi iktidar yapma zamanıdır. Dün olduğumuzdan daha azimli ve kararlıyız. Bu bilinçle tüm partililerimizi selamlıyor, aday arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.