SON DAKİKA

BU ARA EN ÇOK KONUŞULAN SİYASİ LİDER BOLU'YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin pazar günü Bolu'da olacağı belirtildi.

BU ARA EN ÇOK KONUŞULAN SİYASİ LİDER BOLU'YA GELİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi en çok konuşulan isimlerden olan Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin  09 Nisan Pazar günü saat 13:30'da Bolu Belediye Meydanı’nda bulunan Köroğlu Anıtı’nın önünde basın açıklaması yapacağı daha sonra Bolu sokaklarında ensnaf ve vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

Tanju Özcan ile bir araya gelecek mi?

Son dönemde siyasi arenanın en çok konuşulan ismi olan Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Bolu Belediye Başlkanı Tanju Özcan ile bir araya gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Haydar uslu (1 yıl önce)
    Çok büyüttünüz sadece çekilmezse gel bakalım muharremin rövanşını alacak kendini partiden diskalifiye eden adama kaybettirecek o kadar
    0
    0
    Cevapla