SON DAKİKA

İLÇE HALKINI DÜŞÜNEN, İLÇESİYLE YAŞAYAN BİR BAŞKAN

Seben Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatih Kavak görev yaptığı geçtiğimiz dönemde ilçede başlattığı proje ile yeni anne ve babaların büyük sempatisini kazandı. Başkan Kavak Seben'de "Hoş Geldin Bebek" projesi ile yeni anne ve baba olan çiftleri yalnız bırakmadı tek tek ziyaret etti.

İLÇE HALKINI DÜŞÜNEN, İLÇESİYLE YAŞAYAN BİR BAŞKAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak bir taraftan yeni dönem için seçim çalışmalarını,  diğer taraftanda devam eden projeler ile sosyal ve kültürel faaliyetlerini aksatmadan çalışmalaırna devam ediyor. Kavak 5 yıldır aksatmadan sürdürdüğü "Hoş Geldin Bebek" projesi ile yeni anne ve baba olan çiftleri yalnız bırakmıyor. İlçe nüfüsuna katılan her bir bireyi evinde ziyaret ederek aileyi eşi ile birlikte tebrik eden ve çeşitli hediyeler veren Kavak  çalışmaları ile Seben halkından büyük takdir topluyor. 

İlçede bir çok önemli gün ve haftalar kapsamında organizasyonlar yapan Seben Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatih Kavak, Seben halkının yeni dönemde de görev vermesi halinde bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.  

Fotoğraf açıklaması yok.
Fotoğraf açıklaması yok.
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.