SON DAKİKA

İKİ FAKÜLTE RESMEN AÇILIYOR

İzzet Baysal Vakfı tarafından Mengen’e kazandırılan Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü İzzet Baysal şükran günlerinde devir teslimi yapılacak.

Özel Haber
İKİ FAKÜLTE RESMEN AÇILIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

2018 yılında temeli atılan ve bu yıl açılması beklenen BAİBÜ Mengen Aşçılık Meslek Yüksek Okulu ve Mutfak Sanatları Merkezleri, 11-12 Mayıs’ta Bolu’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen İzzet Baysal şükran günlerinde açılması beklenirken, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Genel seçimleri nedeniyle 1-2 Haziran’da resmi açılışının yapılması bekleniliyor. 

Öğrencilerinde uzaktan eğitim gördüğü bu dönemde Mengen’de eski kampüsten yeni kampüse taşınma işlemleri ise devam ediyor. 1-2 hafta içinde taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Mengen Aşçılık Meslek Yüksek Okulu ve Mutfak Sanatları Merkezleri yeni kampüste eğitimine devam edecek.  

HUKUK FAKÜLTESİ’DE AÇILIYOR   

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve merhume eşi Solmaz Baysal tarafından hem Bolu ve Mengen ilçemize kazandırılan fakülteler, her yıl ilimizde geleneksel olarak düzenlenecek olan İzzet Baysal şükran günlerinde resmi açılışları yapılacak. Bu iki fakültemizde 2023-2024 Eğitim ve Öğretim döneminde öğrenci kabul edecek. 
1-2 Haziranda düzenlenecek olan İzzet Baysal Şükran günlerinde bu iki fakültemizin açılışını da İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal yapacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.