SON DAKİKA

AK PARTİLİ FATİH BAYRAK'TAN ÖZCAN'A PANKART CEVABI

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine günler kalırken, siyasi ortam iyice kızışmaya başlasa da, Bolu'da iki siyasi başkanın sosyal medya paylaşımları ayarında ve tadındaydı.

Özel Haber
AK PARTİLİ FATİH BAYRAK'TAN ÖZCAN'A PANKART CEVABI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 03 Mayıs'ta yaptığı paylaşımda bir üst geçitte kendi pankartının yanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartının asılması üzerine “Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey, ne yapmaya çalışmaktasınız, nereye varmaya çalışmaktasınız? Benim fotoğraflarımın yanına fotoğraflarınızı asıp popülaritemden mi faydalanmak istemektesiniz?  Algı yaratmaya mı çalışmaktasınız?  Şunu biliniz benden size ekmek çıkmaz. Eskiden sözüm var, benim oyum Bay Kemal’e" paylaşımı yapmıştı. 

Bu paylaşım üzerine AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ise Özcan'ın twitini alıntı yaparak o üst geçitteki yeniden asılmış AK Parti pankartı ile Erdoğan'ın resimlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bayrak ayrıca Özcan'ı bu paylaşımında etiketlemeyi de unutmadı. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.