SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN FATİH METİN KAPIŞMASI 2. BÖLÜM

AK Partili eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gün içinde başlayan atışmalar, iftardan sonra da devam etti. İkili birbirinden sert paylaşımlarla gergin ortama yeni bir boyut getirdiler.

TANJU ÖZCAN FATİH METİN KAPIŞMASI 2. BÖLÜM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

03 Nisan Pazartesi günü belediye meclisinde yaşanan gerginlik Metin ve Özcan arasında restleşmeye dönüştü. 

Gün içinde yapılan sosyal meya paylaşımları iftardan sonra devam ederken AK Partili eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin “Benimle sarhoş sarhoş konuşma ayık kafayla çık karşıma. Sana çok laf ederimde… Bir lafa bakarım laf mı diye bir de o lafı edene bakarım adam mı diye. Sosyal medyadan ona buna laf yetiştireceğine hakaret edeceğine önce Bolulu vatandaşlarıma verdiğin sözleri yerine getir” dedi. 

Bu paylaşımlara cevap veren Özcan ise “Senin sahibinde işgalcilere dünyayı dar eden Atatürk’e ayyaş demişti. Sen Vahdettin’in,ben Atatürk’ün çocuğu. Değişen birşey yok kafa aynı.Kuyruk acın okadar büyük ki aklının önüne geçmiş.Sen Allah’tan korkmayan kuldan utanmayan zavallıymıssın.İşine bak diyeceğimde işin de kalmadı” dedi.  

Bu paylaşımların ardından zirve yapan gerilim son açıklamalara yansıdı.

 Fatih Metin: Seni insanlığa davet etsem yol tarifi isteyecek bir adamsın. Herkese hakaret etmeyi, aşağılamayı o kadar normal gören ve eleştiriye kapalı bir insansın ki, üslubunla da bunu yine göstermişsin”

Tanju Özcan: Bir dönem Mv. 4 dönem Bakan Yardımcılığı yapan seni Bolu’ya davet etsem navigasyona sarılırsın. Bana cevap yetiştirmeyi bırak yaptıkların için benden özür, mübarek ayda iftiraların için Allah’tan af dile. Bana bulaşma git kankan kaçakçı Tanju Çolakla tavla oyna. Hadsizlik yapma

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.