SON DAKİKA

İBAL'Lİ GENÇLER SEBEN'Lİ MİNİKLERİ BÖYLE SEVİNDİRDİLER

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesinin Seben'li Müdürü Ramazan Emre ve okulunun düzenlediği proje ile Seben Anaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler getirdi. 23 Nisan'da Seben anaokulunda yapılan etkinlikte minikler oldukça sevindi.

İBAL'Lİ GENÇLER SEBEN'Lİ MİNİKLERİ BÖYLE SEVİNDİRDİLER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İlimizin başarılı okullarından İzzet Baysal Anadolu Lisesinin öğrencileri yaptıkları etkinlik ile anaokulu öğrencileri için çeşitli hediyeler aldılar. Okulun Seben'li müdür Ramazan Emre ile birlikte okul öğretmenlerinin de verdiği destek ile hazırlanan hediyeler ve çeşitli eğitim meteryalleri 23 Nisan'da Seben anaokulu öğrencilerine ulaştırıldı. İBAL'in liseli öğrencileri ve okul müdürü Ramazan Emre 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Seben'e gelerek beraberinde getirdikleri hediyeleri Seben anaokulu öğrencilerine teslim ettiler. Lise öğrencileri ile anaokulu öğrencileri doyasıya bir gün yaşarken, Seben'de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çifte sevinç yaşandı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.