SON DAKİKA

HIZLI TREN BİZDE DURMADAN MI GEÇECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, İstanbul-Ankara arasında bir 'süper hızlı tren hattı projesi' yapılacağını açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, projenin detaylarıyla ilgili bilgiler vererek süper hızlı tren hattının Ankara - Nallıhan ve Sakarya güzergahında inşa edileceğini belirtti.

HIZLI TREN BİZDE DURMADAN MI GEÇECEK?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da bu ara en çok konuşulan konu ise bu hızlı tren'in ilimizden geçip geçmeyeceği.  Projeyi seçim sonrasında başlatacaklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Tren saatte 350 kilometre hıza ulaşacak. Ankara-İstanbul arasında yapılacak süper hızlı tren hattı ile seyahat süresi 89 dakika sürecek" dedi. 

Karaismailoğlu, süper hızlı tren hattının Ankara - Nallıhan ve Sakarya güzergahında inşa edileceğini belirterek İstanbul Ankara arası 89 dakika sürecek dedi. Bu hızlı trenin Bolu'ya uğrayıp uğramayacağı ise henüz bilinmiyor.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.