SON DAKİKA

HERKE SEÇİM, DEVLET HİZMET DERDİNDE

Bolu Valisi Erkan Kılıç mahalle, okul ve aile ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Vali Kılıç yoğun bir program içinde ilçeleri de ziyaret ederek il genelinde Devletin tüm yatırım programlarını da inceleyerek, yetkilerden bilgiler alıyor.

HERKE SEÇİM, DEVLET HİZMET DERDİNDE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi siyasi partiler yoğun bir seçim çalışmasına girerken Devlet hizmetlerine aralıksız devam ediyor.  BU kapsamda Vali Erkan Kılıç bazen bir ilçede, bazen bir mahalle de, bazen bir okulda, bazende bir hane ziyaretinde vatandaşa yapılan hizmetleri inceliyor, onların talep ve isteklerini alarak gerekeni yerine getiriyor. Kılıç son olarak vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Yeni Mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Kılıç, ihtiyaçların ve isteklerin imkânlar ölçüsünde en kısa zamanda karşılanacağını belirtti.

HANE VE OKUL ZİYARETLERİ

Vali Kılıç, ayrıca okul ve hane ziyaretleride yaparak öğrencilerin projelerini inceliyor, yaptığı hane ziyaretlerinde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek bu talep ve isteklerin karşılanması için ilgili kurum yetkililerine talimatlar veriyor. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.