SON DAKİKA

HEM BOLU'NUN HEM BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Bolu’da yıllardır eski binada çalışmalarını sürdüren Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yeni binasının temelleri atıldı.

HEM BOLU'NUN HEM BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’nun Bahçelievler Mahallesi’nde yıllardır eski binada faaliyetlerini sürdüren Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yeni binasına kavuşacak. Civril Mahallesi’nde geniş bir alana yapılacak olan AFAD İl Müdürlüğü binasının temelleri atıldı. Bolu Valisi Erkan Kılıç yapımına devam edilen AFAD binasındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yetkilerden bilgi alan Vali Kılıç, çalışanlara kolaylıklar diledi. Civril Mahallesi’ne yapılacak olan binanın bulunduğu konum itibariyle AFAD ekipleri, muhtemel doğal afetlere hızlı bir şekilde çıkış yapabilecek. Ayrıca geniş alan ve lojistik deposunun binanın yanında olması sayesinde AFAD çalışanları, gönüllülere geniş alanda kapsamlı eğitimler verebilecek.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.