SON DAKİKA

ŞEHRİNİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKANLARDA BUGÜN

Boluspor bugün 58. yaşını kutlarken, Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak'ı ziyaret eden MHP Bolu İl başkanı İlhan Durak hem kırmızı beyazlı camianın yeni yaşını kutladı hem de başkan Abak'a "Her zaman ve her şartta yanındayız" dedi.

ŞEHRİNİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKANLARDA BUGÜN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sıkıntılı bir sezona girerek, eski borçlar, verilip tutulmayan sözler, kapısı açılmayarak tamamen sırt dönülen Boluspor bir sürü problemle boğuşurken, kırmızı beyazlı ekibe yaş gününde ilk ziyaret MHP Bolu İl başkanı İlhan Durak'tan geldi. Durak hem kırmızı beyazlı camianın yeni yaşını kutladı, hem de başkan Abak'a "Her zaman ve her şartta yanındayız" dedi. 

MHP'den ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada ise "MHP Bolu İl Başkanımız Sn. İlhan Durak, Boluspor Başkanımız Sn. Savaş Abak’ı ziyaret ederek, Bolusporumuzun 58. Kuruluş Yıldönümünü tebrik ettiler. Sayın Başkanımıza ve Bolusporumuza başarılar diliyoruz. Kulübümüzün ve taraftarımızın her zaman ve her şartta yanlarındayız" ifadelerine yer verildi.

MHP Bolu İl Başkanlığı ayrıca gün içinde aşağıdaki paylaşımı yapmıştı: 

Bir şunu diyen bir yazı 'BOLUSP B01965 1965 BOLUSPOR 1965 BOLUSPOR 1965 BOLUSPOR 58 YAŞINDA Nice yıllara şanla, şerefle ve büyük taraftarı ile birlik ve beraberlik içinde ulaşmasını dileğiyle Sevdamız Boluspor' un 58. kuruluş yıldönümü Kutlu Olsun. CC MHP BOLU İL BAŞKANLIĞI /mhpboluilbaskanligi X /M.o mhpbolu www.mhpbolu.com' görseli olabilir

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.