SON DAKİKA

HEDEFLER, UMUTLAR VE 3 PUAN İÇİN...

Trendyol 1. lig 23. hafta maçında deplasmanda Tuzlaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Boluspor bu karşılaşma için İstanbul'a hareket etti.

HEDEFLER, UMUTLAR VE 3 PUAN İÇİN...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

22. haftada büyük önem taşıyan Kocaelispor ile beraberliği ile Play-Off kapısına dayanan ekibimiz hafta içinde yaptığı çalışmalar ile Tuzlaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligin düşme hattında bulunan ekibini yenerek Play-Off grubuna girmek isteyen Boluspor'da tek eksik, sarı kart cezalısı Oğuz Kağan Güçtekin forma giyemeyecek. 

MÜCADELE 13.30'DA BAŞLIYOR

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında yarın (cumartesi) 13.30'da başlayacak olan mücadele TRTSpor'dan naklen yayınlanacak. Bu zorlu mücadeleyi Yasin Kol yönetecek. Yardımcıları ise Hadir Beyaz, Emre Doğu. 

TUZLASPOR BOLUSPOR'A ÜSTÜN

Daha önce 7 maçta kozlarını paylaşan iki ekipten ev sahibi ekip 4 kez kazanırken, Boluspor 2 maçta rakibine üstünlük sağlayabildi. 1 karşılaşmada ise eşitlik bozulmamıştı. Bu sezon ligin ilk maçında ekibimiz yeni teknik direktörü Koşukavak ile ilk galibiyetini almış, rakibini 2-1 yenmeyi başarmıştı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.