SON DAKİKA

"GÜLÜMSETEN DÜŞLER KİTAPLARDAN GEÇER"

Bolu Çimento Çaydurt İlkokulu Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü ile ortaklaşa yaptığı proje ile okula kütüphane kazandırdılar. KCÜ Kulüp öğrencileri ile Bolu Çimento Çaydurt İlkokulu "Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer" adlı proje kapsamında 3 gün birlikte çalıştılar.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün öğrencileri "Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer" projesi kapsamında Bolu Çimento Çaydurt İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile anlamlı birliktelik sağladılar.  

Toplumsal sorunlara fayda sağlayabilmek amacıyla düzenledikleri  “Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer” projesi kapsamında okula ziyarette bulunan 30 üniveriste öğrencisi ile 3 günlük çalışma sonucu Bolu Çimento Çaydurt İlkokuluna yeni bür kütüphane kazandırdılar . Minik öğrencilere yeni kütüphane kazandırırarak onlarla etkinlikler düzenleyen KOU Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencilerine Bolu Çimento Çaydurt İlkokulutarafından teşekkür edildi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.