SON DAKİKA

GÖLYÜZÜ HALKI BU İFTARDA BULUŞTU

Ramazana ayının son günlerine doğru birlik beraberlik adına birlikte açılan oruçlar, edilen dualar tüm hızı le sürüyor. Gölyüzü mahallesinden yüzlerce vatandaş, mahalle esnafının katkıları ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

GÖLYÜZÜ HALKI BU İFTARDA BULUŞTU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İslam alemi için önemli bir ay olan Ramazan Ayı’nın gelmesiyle vatandaşları iftar sofralarında buluştu. Bolu Gölyüzü mahallesi halkıda birliktelik adına yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftar programında bir araya geldi, dualar edildi, mahalle kültürü yaşatıldı. Düzenlenen  programda yerel sçeimlerde muhtarlığı kazanan Oğuz Can yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verirken, görevi devradığı eski muhtar Mustafa Sağlam'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Gölyüzü mahallesinin esnaflarının destek ve katkıları ile düzenlenen programda eski muhtar Mustafa Sağlam ise mahalle halkından helallik istedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.