SON DAKİKA

GİTTİ GİDİYOR BİZİM BEDAVA TATİL HAYALİ :-)

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde Akçakoca’da bulunan kendine ait havuzu ve plajı olan MTA tesisini alarak, Bolulu gençleri ve tatile gidemeyen ihtiyaç sahiplerini tesiste ağırlayacaklarını duyurmuştu. Özcan'ın seçim dönemi vaatlerinden olan bu yer için Ankara Büyükşehir Belediyesinin ihaleye çıkma durumunun olduğunu, Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisine söz verdiğini belirterek "Vereceği sözü tutacağından eminim" dedi.

GİTTİ GİDİYOR BİZİM BEDAVA TATİL HAYALİ :-)
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"Akçakoca'da bulunan MTA tesislerinin tahsisini, Ankara Büyükşehir Belediyesinden alarak orada bir tadilat yapacağız ve kendine ait havuzu, kendine ait plajı olan bu tesisi Bolu halkının hizmetine açacağız" diyerek seçim öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Gençlerimizi ve tatile gidemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizi Bolu Belediyesi olarak burada ağırlayacağız.” demişti.

Bu açıklamalardan bir kaç ay sonra bu tesis ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesince ihaleye çıkma kararı aldığını belirten başkan Özcan, Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisine bu tesisler için 4 yıl önce söz verdiğini ve Bolu Belediye meclisinden bunun için protokol imzalamak üzere meclis kararı aldıklarını da hatırlatarak "Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık. Vereceği sözü tutacağından eminim ve hatırlatmak istedim” dedi. 

"MANSUR YAVAŞ SÖZÜNÜN ERİ BİR BAŞKANDIR"

Başkan Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da etiketleyerek  “Sayın Mansur Yavaş ‘a 4 yıl önce gittim. Bolu’ya çok yakın olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan MTA yazlık tesislerini talep ettim. O zaman kendisi bana “Memnuniyetle veririm ama meclis çoğunluğum yok, bu kararı çıkartamam” demişti. 4 yıl önce verdiği söze istinaden, tesislerin Bolu Belediyesine tahsisi için protokol imzalama yetkisini aldım. Sayın Mansur Yavaş, sözünün eri bir belediye başkanı olarak Türkiye’de  tanınıyor ama Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklı aldığım bilgilere göre, burası için ihaleye çıkma kararı alındığını duyuyorum. Muhtemelen Sayın Başkanın bundan haberi yoktur. Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık. Vereceği sözü tutacağından eminim ve hatırlatmak istedim” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın paylaşımı şöyle: 

Sayın @mansuryavas06 ‘ya 4 yıl önce gittim. Bolu’ya çok yakın olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan MTA yazlık tesislerini talep ettim. O zaman kendisi bana “Memnuniyetle veririm ama meclis çoğunluğum yok, bu kararı çıkartamam” demişti. 

4 yıl önce verdiği… pic.twitter.com/3Em14po94v

— Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) May 6, 2024 ">

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1787570346561798252

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.