SON DAKİKA

GEREDESPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Bolu Akay Kardeşler 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları sonunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Geredespor kupasını aldı.

GEREDESPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Play-Of'un son haftasında oynadığı Kıbrıscıkspor galibiyeti sonrası düzenlenen törende ligi şampiyonlukla tamamlayan Geredespor'un kupasını Bolu ASKF verdi. Törene İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Güler, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay ve ASKF yönetimi takdim etti. Geredespor yöneticileri ve futbolcuları şampiyonluğu doyasıya kutladı. 

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Geredespor ile BAL ligi ekibi Yeniçağaspor 07 Mayıs'ta Bolu Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecekler. Pazar günü 15.00'de başlayacak olan mücadele her zaman olduğu gibi Spor14 Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından canlı yayınlanacak.     

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.