SON DAKİKA

GENÇ SEÇMEN İLK OYUM AK PARTİ'YE DEDİ

AK Parti gençleri siyasetin ön saflarına taşımak için seçme ve seçilme yaşını 18’e indirdi. 18 yaşında oy kullanma hakkına sahip olan Semih Güler, ilk oyunu AK Parti’ye vereceğini söyledi.

GENÇ SEÇMEN  İLK OYUM AK PARTİ'YE DEDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ustalık dönemi için sahada çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, 2023 AK Parti gelecek vizyonu hakkında gençleri bilgilendirmeye devam ediyor. Akşam iftardan sonra ziyaret ettiği kafelerde gençlerle buluşan Coşkunyürek, gençlerin sorunlarını dinliyor, onların geleceğe ilişkin merak ettiği konuları yaptığı açıklamalarla aydınlatıyor. Coşkunyürek ve beraberindeki AK Parti seçim ekibi, getiğimiz akşam iftardan sonra gerçekleştirilen kafe ziyaretinde yine gençlerle buluştu. Coşkunyürek’in sohbet ettiği Semih Güler isimli genç, AK Parti’nin icraatlarını çok beğendiğini ve ilk oyunu AK Parti’ye vereceğini söyledi. Semih Güler ile AK Parti milletvekili birinci sıra adayı Yüksel Coşkunyürek ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak’ın güzel sohbeti ellerini birleştirerek zafer pozu verdikleri bu mutlu kare objektife yansıdı

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.