SON DAKİKA

"GELENEKSEL SEBEN DERNEĞİ İFTARI" HERKESİ BİR ARAYA GETİRDİ

Bolu'nun en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Seben Derneği her yıl olarak geleneksel düzenlediği iftar programında tüm Sebenlileri ve Bolu halkını bir bir araya getirdi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine günler kala Seben Derneği düzenlediğinin iftar programı tüm siyasileri bir araya getirdi. Yüzlerce Sebenlinin bir araya geldiği iftar programına siyasi parti temsilcileri ile birlikte başkan adayları da katılarak partileri için destek istediler. 

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve protokolün de büyük katılım gösterdiği Seben Derneği yöneticileri misafirleri kapıda karşılarken, düzenlenen iftar programında Seben halkı hasret giderdi.  31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Bolu'da siyasi yarış içerisinde olan Bolu Belediye Başkan adayları ile birlikte Bolu Valisi Erkan Kılıç, Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, Seben Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatih Kavak'ta programda yer aldı. Seben Derneği Başkanı Prof. Dr. Selami Eryılmaz katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti. Kusursuz hazırlanan program için emeği geçen dernek yöneticilerine teşekkür eden Eryılmaz  "Tüm misafirlerimize ve hemşehrilemize iftara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Başarılı bir etkinlik düzenleyen Seben Derneği yönetimindeki arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ne Sen Ne Ben Önce Seben" dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bahattin (6 ay önce)
    Siyasiler geceye damgasını vurdu!
    0
    0
    Cevapla