SON DAKİKA

FUTSAL'DA ŞAMPİYON BOLU ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

Okullar arası düzenlenen Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde şampiyonluk kupası Bolu Atatürk Anadolu Lisesi oldu.

FUTSAL'DA ŞAMPİYON BOLU ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2024 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği sona erdi. 24 okulun katılımı ile gerçekleşen il birinciliğinde final heyecanı yaşandı. 17 Temmuz Spor Salonu'nda oynanan final maçında Bolu Atatürk Anadolu Lisesi  ile Gerede Fen Lisesi karşı karşıya geldi. İlk yarısı 3-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı da mücadele ile geçti. Son dakikaları nefes kesen final maçını 5-1 kazanan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. 

Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Musa Kartal yaptığı açıklamada "2 ay süren turnuvalarda sporcularımız büyük bir özveri ve disiplinle oynadı. İl birincisi olarak tamamladığımız turnuvayı,gurup maçlarının olacağı Kocaelinde Bolu yu en iyi şekilde temsil ederek adımızı Türkiye finaline yazdırmak olacaktır”dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.