SON DAKİKA

FİNALİN ADI KURTKÖYSPOR KÜÇÜKADA SPOR

U-16 Türkiye Şampiyonası yarı final maçları bugün Karaçayır'da oynandı. Oynanan mücadeleler sonrası rakiplerini eleyen Kurtköyspor ile Küçükada spor Final maçı oynamaya hak kazandılar. Final mücadelesi 04 Haziran pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak.

FİNALİN ADI KURTKÖYSPOR KÜÇÜKADA SPOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

U-16 Türkiye Şampiyonası yarı final ilk maçında Küçükada spor Van BŞB ile karşılaştı rakibini 2-0 gibi net bir skorla geçen Küçükada spor günün ilk final biletini alan taraf oldu. Spor14 TV'den canlı yayınlanan günün ikinci maçında Kurtköyspor ile Hisareynspor karşılaştı. Normal süresi 0-0 sona eren maç sonunda penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları ile rakibini 5-4 elemeyi başaran İstanbul ekibi Kurtköyspor final biletini kapan ikinci ekip oldu. 

04 Haziran pazar günü 15.30'da bu iki ekip yine Spor14 TV'den naklen yayınlanacak mücadelede kupa için kozlarını paylaşacaklar. Günün ilk maçında ise Van BŞB ile Hisareynspor üçüncülük maçına çıkacaklar.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.