SON DAKİKA

ESKİ DOSTLAR YİNE SAHNEDELER

Belediye Meclisinde yaşananlar siyasilerin gündeminden düşmüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK partililer sosyal medyada atışmaya devam ediyorlar.

ESKİ DOSTLAR YİNE SAHNEDELER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son olarak AK Partili eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin,  meslektaşı ve siyasi rakiplerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili paylaşımda bulundu. 

“BOLU HALKI BU YAPILANLARI UNUTMAZ HESABINI SANDIKTA SORAR”

Metin yaptığı paylaşımda  “Tanju Özcan göreve geldiğinden beri yapmadığı tek şey belediye başkanlığı. Hakaret, aşağılayıcı ve ayrımcı diliyle sürekli manşet olan bu şahıs şimdi de Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hacer Çınar’a zorbalık yapmıştır. Bolu halkı özü sözü bir, mert bir halktır. Bu yapılanları unutmaz, sandıkta hesabını sorar” dedi.

"GEL BİR DAHA GÖMEYİM SENİ SANDIĞA"

Metin'in bu paylaşımına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “Doğru Bolu halkı merttir. Bolu Halkının seçtiği Belediye Başkanına karşı yapılan saldırıya sahip çıkan, Bolu’ya oy istemek için KAÇAKCI getiren seni 3 kez sandığa gömdüm.Bolulu olmadığın için zaten Boluluları hiç tanıyamamışsın. İstersen gel bir daha gömeyim seni sandığa” diyerek cevap verdi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.