SON DAKİKA

ERDOĞAN'IN MEMURLARA ZAM AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Hemen hemen her kesime zam vaat edilmesi ve miktar belirtilmesi sonrası memurlar, kendilerine seçim öncesine herhangi bir zam yapılmaması nedeniyle oldukça rahatsız olmuştu. Sosyal medyada da organize olan memurlar sonunda sesini duyurdu ve hükümetten beklenen hamle geldi.

ERDOĞAN'IN MEMURLARA ZAM AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son dönemde memurların alım gücünde ciddi bir düşüş yaşandı. Kamu işçilerine yapılan son zam sonrasında, memurlar sendikalarından istifa etmeye başladılar. Sosyal medyadan da organize olan memurlar maaşlarına zam yapılmasını talep ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beklenen Açıklama
Memurların yaşadığı bu süreçle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir açıklama yapması bekleniyordu ve beklenen oldu. 
Vedat Bilgin Açıklaması ve Hak İş Kongresi
Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın gerçekleşecek olan Hak İş Kongresi'nde memurlara sesleneceğini duyurdu. Bu kapsamda, alım gücündeki düşüş ve sendika istifaları gibi önemli konuların ele alınması bekleniyor.

Erdoğan'ın, Hak İş Kongresi'nde yapacağı konuşmayla, memurların maaşlarında ciddi bir iyileştirmeyi açıklaması bekleniyor.

memurlar.net
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.