SON DAKİKA

ERDOĞAN "CHP'Lİ BELEDİYELERDE HANİ SUYU BEDAVA YAPACAKTINIZ?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknofest'te CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fındık fiyatları hakkındaki sözlerine cevap vererek, CHP'nin önceki seçimlerde verdiği vaatleri yerine getirmediğini öne sürdü. Ayrıca, İstanbul'da su fiyatları ve otobüs fiyatlarındaki indirim sözlerinin de yerine getirilmediğini belirtti.

ERDOĞAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetimindeki belediyelerde verilen sözlerin tutulmamasına değinerek şu ifadeleri kullandı:
Biz müjde açıkladıkça birileri bozuluyor, kızıyor, adeta karalar bağlıyor. Şimdi de çıkmış, Giresun'daki kardeşlerime, "Fındığın fiyatını 4 dolar artıracağım." diyor. İnandınız mı? Hayatın yalan ya. Siz neyi söz verdiniz de yerine getirdiniz? İstanbul'da su fiyatlarını ne yapacaklardı? İndireceklerdi. Ne oldu? Otobüs fiyatlarını ne yapacaklardı? İndireceklerdi. Ne oldu? Ankara öyle, İzmir öyle. Hayatları yalan. Şimdi daha ileri gidip sizin müjdeleriniz de bir türlü bitmedi diyenler çıkıyor. Bizim yanımızda Teknofest kuşağı oldukça, Allah'ın izniyle bu ülkede müjdeler hiçbir zaman bitmeyecek.

Memurlar.net

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.