SON DAKİKA

ENES HEM ALAYLI, HEM DE MEKTEPLİ OLDU

Bolu İHA Muhabiri başarılı gazeteci Enes Özkan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. Daha önce alaylı gazetecilerden olan Enes Özkan, artık mekteplide oldu.

ENES HEM ALAYLI, HEM DE MEKTEPLİ OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yıllar önce başladığı gazeteclik mesleğini sahada başarı ile yürüten Bolu İHA muhabiri genç gazeteci Enes Özkan, aynı zamanda eğitimini sürdüdüğü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesinden başarı ile mezun oldu. Bolu'da uzun yıllardır sahadaki aktif gazetecilerden olan Enes, eğitim hayatını bırakmadı ve İletişim Fakültesini okudu. Hem mesleğini sürdürerek hem de eğitimini aynı anda yapan genç gazeteci Enes Özkan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesinden 2023-2024 öğretim yılı itibariyle mezun oldu. Özkan'ı bu mutlu gününde meslektaşları yalnız bırakmayarak kendisi ile gurur duyduklarını ifade ettiler. 

Manşet14 ve Spor14 olarak meslektaşımız Enes'i kutluyor, başarılar diliyoruz. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.