SON DAKİKA

EN GOLCÜLER STOPERLER!

Trendyol 1. ligde 27 maçı geride bırakan Boluspor bu sezon golcülerden bir türlü faydalanamadı. Ekibimizde en çok skora etki yapan isimler savunmacılar oldu.

EN GOLCÜLER STOPERLER!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Transferde bu sezon istediği verimi alamayan Boluspor, golcüler konusunda hem sezon başı hem de sezon ortasında yaptığı hamleler yeterli gelmedi. Ekibimiz ilk devre de Oko ve Bettaieb gibi isimlerden hiç faydalanamazken, ikinci yarıda kadroya dahil edilen Gigic ve  Vüsal Isgandarli'den de ligin bitimine 7 maç kala istediği verimi alamadı. Bir çok golü duran toptan bulan Boluspor'da goller haliyle stoperlerden geldi.

NABY, POSMAC VE ONUR

Boluspor'un 3 stoperi lig boyunca attığımız golün neredeyse yarısına katkı sağlarken, bu isimlere devre arası transferi orta saha oyuncusu Daniel Avramovski 4 golle katkıda bulundu. Kırmızı beyazlılarda stoperler Naby ve Posmac 4'er gol kaydederken, diğer stoperimiz Onur 2 gole ulaşan isim oldu.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.