SON DAKİKA

EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM 1-0 ÖNDELER

14 Mayıs öncesi siyasi arena her geçen gün iyice kızışırken, Bolu'da da siyasi partiler bütün tuşlara basmaya başladılar. Oy yarışında sosyal medyadan çok yerel basının haberleri büyük önem taşırken, bu konuda MHP 1-0 önde gidiyor.

Özel Haber
EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM 1-0 ÖNDELER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanlığı için göreve getirdiği gazeteci Hakan Aydın ile bu seçimde Bolu Basınının en çok yer verdiği partilerden biri olacak gibi görünüyor. Partinin tüm çalışmalarını ekibi ile birlikte organize eden Aydın tecrübesi ile partisini bir adım öne taşımaya da devam ediyor. Yıllarca seçimleri en aktif olarak takip eden bir isim olan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, basından aldığı güçle de bu tecrübesini birleştirerek seçim çalışmalarında en aktif partilerden MHP'yi zirveye taşımaya devam ediyor.  

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı için yaptığı tercih ile ne kadar doğru bir karar verdiğini kanıtlamış oldu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.