SON DAKİKA

EĞİTİME ADANAN BİR ÖMÜR. HASAN HOCA EMEKLİ OLDU

1981 yılında başladığı öğretmenlik mesleğine 43 yılını veren ilimizin başarılı eğitimcisi Hasan Aksay noktayı koydu. Aksay 14 Haziran 2024 tarihi itibari ile emekliğe ayrıldı.

EĞİTİME ADANAN BİR ÖMÜR. HASAN HOCA EMEKLİ OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da mesleki eğitimin önemli isimlerinden Hasan Aksay, 30 Kasım 1981 yılında başladığı öğretmenlik mesleğine  43 yıl sonra noktayı koydu. En son İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü yapan Aksay meslek liselerinde öğretmenlik yapmıştı. Yüzlerce öğrenci yetiştiren ve spor sevgisi nedeniyle halen Bolu Futbol il Temsilciği de yapan Hasan öğretmen, okulunda personeli ve öğrencileri ile vedalaştı. Bolu'da mesleki eğitim alanında önemli çalışmalar yapan Hasan Aksay, görev yaptığı süre içinde sayısız takdir, teşekkür ve başarı ödülü almıştı.  
 

Ömrünü adadığı mesleğinde yarım asıra yakın görev yapan Hasan Aksay'a, bundan sonraki hayatında sağlık başarı ve mutluluk diliyoruz.     

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.