SON DAKİKA

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI İŞİ GÜCÜ BIRAKTI, BOLU İLE UĞRAŞMAYA BAŞLADI

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Abant'a İstanbul bölgesinden en kolay ulaşılabilecek yerin Düzce güzergahı olduğunu belirterek, ‘Abant'a yol açmak istiyoruz. Bu konuda kesin kararlıyız. Yedigöller'in yarısı Düzce'nin, kusura bakmasınlar” dedi.

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI İŞİ GÜCÜ BIRAKTI, BOLU İLE UĞRAŞMAYA BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce'yi turizminde ön plana çıkartmak için çalıştıklarını söyledi. Turizm faaliyetlerini geliştirmek isteyen Özlü, Abant'a giden yolu Düzce'den açacaklarını söyledi. Özlü, “Abant ve Yedigöller’e yol açacağız” dedi.

“ABANT'A VE YEDİGÖLLER’E YOL AÇACAĞIZ”  

Abant ve Yedigöller yolunu da açmakta kararlı olduğunu söyleyen Özlü, “Abant'a İstanbul bölgesinden en kolay ulaşılabilecek, en kolay güzergah Düzce güzergahıdır. Şimdi bize soracaklar Abant'ta mı sizin? Abant'a yol açmak istiyoruz. Bu konuda kesin kararlıyız.” şeklinde konuştu.

“ABANT’A YOL YAPACAĞIZ”  

Düzce’den Abant'a giden yolu açtıklarında Bolu’nun da kazanacağını ifade eden Özlü, “Abant'a giden yolu Düzce'den açacağız. Bu yolu açtığımız zaman, bu güzergahta ne kadar yayla, şelale varsa hepsini turizme kazandırmış olacağız. Güzel tarafında olmasa, ben yarın bizim kepçeyi yollayıp yolu açtıracağım ama Bolu tarafında gözüküyor. Buradan yol açtığımız zaman Bolu'da kazanacak. Abant'a daha fazla insan gidecek. Onlar da kazanacak. Müsaade etsinler biz de kazanalım’’ dedi.  

“YEDİGÖLLER’İN 5 TANESİ BİZİM”  

Yedigöller'in yarısının Düzce'nin olduğuna dikkat çeken Faruk Özlü ‘’ Yedigöller'in yarısı Düzce'nin , kusura bakmasınlar. Nasıl Düzce dağı diyorsak Yedigöller'in 5 tanesi bizim . Karayolları haritasına bakın , Düzce'de görünüyor. Bütün bunlardaki amacımız Düzce'nin Turizm potansiyelini tetiklemektir . Boş laf etmiyoruz ‘’ diye konuştu.

“ORASI DÜZCE DAĞI BİTMİŞTİR”

Düzce Dağı tartışmalarına değinen Özlü '’ Korugöl’ün destinasyon Merkezi olmasını sağlayacağız Mesela Koruköy, Kurugöl’dü. Göl kuru değil, ıslak. Adını değiştirdik Koruköy yaptık. Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır ama insanlar doğru sanırlar dağda olduğu gibi. Orası Düzce Dağı bitmiştir. O iş bitti artık! '' diye konuştu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.