SON DAKİKA

DURAK "TANJU ÖZCAN MAHALLE SAKİNLERİNİN DUYGULARI İLE OYNAMIŞTIR"

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan Bolu Belediyesi tarafından At Yaylası yolunun asfaltlanması ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Durak "4 mahalleye ait yollar asfaltlanırken, Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerine ait 1,3 km’lik yayla yolları asfaltlanmadan iş makineleri geri çekildi" dedi.

DURAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

“Yine başladığı işi yarım bıraktı! diyerek sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak  "Geçtiğimiz gün 7 mahalleden oluşan At Yaylası’na ait yolların Bolu Belediyesi tarafından asfaltlanacağı müjdesini asılan büyük büyük pankartlardan ve yapılan haberlerden sevinerek öğrenmiştik. Ancak Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan yine bizi şaşırtmayarak başladığı işi yarım bıraktı. 4 mahalleye ait yollar asfaltlanırken, Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerine ait 1,3 km’lik yayla yolları asfaltlanmadan iş makineleri geri çekildi. Her zaman olduğu gibi insanları vaatleriyle kandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle sakinlerinin duygularıyla oynamıştır. Mahallelere giderek verdiği sözlerle insanlarımıza umut tacirliği yapan Başkan Özcan’a, mahalle sakinlerinin de yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde gerekli cevabı vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak yaptığı açıklamada asfaltlanmayan Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerinin yollarının son durumu paylaştı. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Makbule Dalaman (11 ay önce)
    Bolu için halk için birlik olmayı düşünün kalan yolu birlikte yapin
    0
    0
    Cevapla
  • Berat (11 ay önce)
    Hiç utanması kalmamış bunların..Özel idare sizin elinizde..kankanızın fedaiilini yapacağınıza Özel idareye köy yollarını niye asfaltlamasını niye söylemiyorsunuz..Alemi sersem milleti aptalmı zannediyorsunuz..
    0
    0
    Cevapla