SON DAKİKA

DÖRTDİVAN'DA SERİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bolu'da yıllardır muhasebecilik yapan İl Özel İdaresi Meclis üyesi Şahin Serin AK Parti'den Dörtdivan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Dosyasını AK Parti Dörtdivan ilçe başkanı Hasan Ural'a teslim eden Serin "Dörtdivan'ımıza hizmet etmek yolunda Belediye Başkanlığı için müracaat evrakımı teslim etmiş bulunmaktayım, tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum" dedi.

DÖRTDİVAN'DA SERİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti'den Dörtdivan Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yapan Şahin Serin yaptığı açıklamada “AK Parti kuruluşundan bu yana başta Recep Tayyip Erdoğan ve AK partimizi yanlız bırakmayarak destek oldunuz. 2009 yılından itibaren şahsımda AK parti ailesine katıldım. Sizlerin destekleri ile süreç itibari ile yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkanlığı görevlerinde bulunarak son olarakta İl Genel Meclis üyeliğine devam etmekte iken Dörtdivan'ımıza hizmet etmek yolunda Dörtdivan Belediye Başkanlığı için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim sürecine ilişkin istişareler sonucunda aday adayı olmak için AK Parti ilçe Başkanımız sayın Hasan Ural'a müracaat evrakımı teslim etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte bizzat arayarak gerek mesaj göndererek ve yine sosyal medyadan iyi dileklerini ileten tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.