SON DAKİKA

DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ MAHALLESİNE HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR

Alpağut’un yerli ve köklü ailesinden Hayri Kalaycıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlere günler kala doğup büyüdüğü mahallesi Alpağut için muhtar adaylığını aylar öncesinden açıklamıştı. Yaklaşık 3 aydır çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Kalaycıoğlu Alpağut Mahallesi sakinlerinden gelen teveccüh ile zafere ulaşacağına inandığını belirtti.

DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ MAHALLESİNE HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'nun tanınmış esnaflarından Hayri Kalaycıoğlu yıllardır Alpağut Mahallesi Güzelleştirme Hayır İşleri Yapma ve Yaşatma Derneği  başkanlığını yaptığı, doğup büyüdüğü mahallesi Alpağut için mahallenin mevcut muhtarını ziyaret ederek, bu göreve talip olduğunu açıklamıştı.

Seçim çalışmaları kapsamında “Doğanın kalbi Bolu, Bolu'nun gözbebeği Alpağut için bizde varız" diyerek yola çıkan Hayri Kalaycıoğlu “İyi hizmet, herkesin hakkı” sloganı ile Alpağut Mahallesi halkından büyük destek gördü. Bolu Belediyesi başta olmak üzere tüm devlet kurumları ve iş insanları ile yakın diyaloğu bulunan Kalaycıoğlu, “Tüm tecrübe bilgi ve birikimimi doğup büyüdüğüm dernek başkanlığını yaptığım mahallemin gelişimi ve değişimi için kullanacağım. Ekibim ile Alpağut Mahallesinin Bolu'da örnek parmakla gösterilen bir mahalle olmasını sağlayacağım” dedi. 

"MAHALLE HALKIMIZA LAYIK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

Uzun süren saha çalışmalarında Alpağut halkından büyük bir teveccüh gördüğünü dile getiren Kalayacıoğlu “31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Alpağut halkı bizlere olan desteğini sandığa yansıtacaktır. Bize de bu görev verildiği takdirde mahalle sakinlerinin güvenine layık çalışmalar yapacağız” dedi. 

“HAYIRLI OLSUN”
Listesine Alpağut mahallesinden önemli isimlerini dahil eden Kalaycıoğlu “31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin Bolumuza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Hayri KALAYCIOĞLU FARKLI HİZMET İÇİN VARIZ PKDUSZ jçiN" EVET ADAY DOĞRU Nihat GÜLER Esnaf (Kuaför) 0545 549 55 76 İsmail KAVARNA Esnaf (Duygu Giyim) 0532 061 73 80 Burak KILIÇARSLAN Esnaf (Bolu Yönetim) 0533 292 00 14 Filiz ÇALIŞIR Hemşire Mustafa RÜZGAR Emekli 0532 417 57 14 Afer CİHAN Emekli Esnaf İnşaat Teknikeri 0532 434 68 14 Halit PEHİT Emekli Esnaf 0541 320 88 77 0544 374 24 01 Cahit ÇOKŞİRİN Emekli 0532 650 08 29 @hayrikalaycıoğlu' görseli olabilir
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.