SON DAKİKA

DEPLASMANDA KAZANDIĞIMIZ MAÇIN ARDINDAN KOŞUKAVAK

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak 2 takım oyuncularını da mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Koşukavak deplasmanda 1-0 kazandığımız Şanlıurfaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

DEPLASMANDA KAZANDIĞIMIZ MAÇIN ARDINDAN KOŞUKAVAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Play-off için mücadele ettiklerini aktaran Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Geçen haftaki Şanlıurfaspor'un 4-0'lık galibiyeti ve kadrosuna çok deneyimli ve kaliteli oyuncuları katması bu maçın zorluk derecesini arttırıyordu. Biz planlarımızı çok iyi yaptık. Oyunun her anını iyi oynadık. Oyuncularım çok samimi ve içten oynadı, kazandığımız için mutluyum. Hepsini de tebrik ediyorum. Teorilerimizi, senaryolarımızı sahaya getiriyorlar. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Şanlıurfaspor'a da kalan maçlarda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.