SON DAKİKA

COŞKUYLA KARŞILANAN DEMİRKOL'DAN BOLU'YA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara'da bulunan ATO Kongre Merkezi'nde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Bolu AK Parti İl binasının önünde düzenlenen program sonrası Demirkol sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yaptı.

COŞKUYLA KARŞILANAN DEMİRKOL'DAN BOLU'YA TEŞEKKÜR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı  Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol yaptığı açıklamada “31 Mart yerel seçimlerinde Bolu'muzu ”Gerçek Belediyeciliğe" kavuşturmak için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı adaylığımızı ilan etmesinin ardından il başkanlığı binamıza gelerek büyük bir heyecanla ve yoğun katılımla bizleri karşılayan, gücümüze güç katan çok değerli hemşehrilerimize, Bolumuza ve teşkilatımıza yıllarca emek vermiş değerli büyüklerimize, belediye başkan aday adaylarımıza, geçmiş dönemde görev alan tüm il ve ilçe başkanlarımıza ve mevcut yönetimlerde dinamizmi ile her zaman yanımızda olan teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Bolu aşkımıza ve birlikte başaracağız sözümüze ortak olan tüm hanımefendilere, beyefendilere, gençlerimize ve kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Sözümüz söz, hep birlikte başaracağız. İyi ki varsınız" dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.