SON DAKİKA

ÇORUM FK BOLUSPOR MAÇI ÖNCESİ TÜM BİLMENİZ GEREKENLER

Trendyol 1. ligde ilk devrenin son maçını Çorum FK ile deplasmanda oynayacak olan Boluspor nu maçın hazırlıklarını tamamladı.

ÇORUM FK BOLUSPOR MAÇI ÖNCESİ TÜM BİLMENİZ GEREKENLER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ligde Manisa FK engelini tek golle geçerek hafta içini 3 puanla tamamlayan Boluspor pazartesi günü Çorum FK ile ilk devrenin son maçında karşılaşacak. 1. ligin en dikkat çekici kadrosunu oluşturan ancak henüz istediğini alamayan Çorum FK ile kritik bir maça çıkacak olan kırmızı beyazlılar ligde son 4 haftada 3 galibiyet alarak iyi bir çıkış yakaladı. Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle toparlanan rakibi Çorum FK evinde 4 maçtır kaybetmiyor. Boluspor ise son 4 deplasmanda yenilmedi. Tarihlerinde ilk kez karşılaşacak olan iki takımın mücadelesi Pazartesi (Yarın) akşamı 17.00'de oynanacak.   

TRTSpor ve Bein 1 Max kanallarından naklen yayınlanacak karşılaşmayı Ayberk Demirbaş yönetecek. Çorum FK2da bu haftaya kadar en golcü isimler, Ozan Sol (6), Thomas Verheijdt (5), ve Ahmet Sagat. Boluspor'da ise Naby Oulare ve Landel 3'er golle en skorer isimler.    

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.