SON DAKİKA

ÇOCUKLAR GELENEKSEL OYUNLARLA DOYASIYA EĞLENDİ

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu organizasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği' Karaçayır Halı Saha Kompleksinde gerçekleştirildi.

ÇOCUKLAR GELENEKSEL OYUNLARLA DOYASIYA EĞLENDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

‘Gelenek Çocuk Oyunları Şenliği' öğrencilerimizde, dayanışmayı, arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeyi, sosyalleşmelerini, kurallara uymalarını, başkalarının haklarına saygı göstermeyi ve teknolojik bağımlılıktan kurtulabilmelerini amaçlamaktadır. Şenlikte, öğrencilerimiz geçmişten günümüze taşınan tombik, yakan top, mendil kapmaca, yumurta taşıma gibi geleneksel oyunları doyasıya oynayarak eğlendiler. Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, şenliği ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına eşlik etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.