SON DAKİKA

ÇOCUKLA ÇOCUK, BÜYÜKLE BÜYÜK OLUYOR

AK Parti'de 3. sıra milletvekili adayı ve merkez ilçe eski başkanı Kazım Konak partinin seçim sürecindeki en hereketli ismi olarak dikkat çekiyor. Aday adaylığı ile başlayan koşuşturması adaylığının resmen açıklanması ile hız kazanırken, Konak yaptığı ziyaretlerde hem seçmenlerin hem de çocukların kalbine girmeyi başarıyor.

Özel Haber
ÇOCUKLA ÇOCUK, BÜYÜKLE BÜYÜK OLUYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı süresince ekibi ile partinin tüm organizasyonlarında başarı ile bu görevi yürüten Kazım Konak, aday adaylığını açıklar açıklamaz sahaya inen ilk siyaetçilerden olmuştu. Hem mütevaziliği hem de çalışkanlığı ile Bolu halkınında gönlüne dokunmayı başaran Konak seçim çalışmalarında çocuklarla çoçuk olurken, büyüklerle büyük olayı başarıyor. 

Konak son olarak pazar ziyaretinde vatandaşlarla ve pazar esnafı ile bir araya gelirken, kendi el emeği ürünlerini pazarda satan çocuklarla da yakından ilgilendi.  Minikleri tebrik eden Konak o anları sosyal medya hesabından paylaşırken, yaptığı açıklamada ise “Bu gördüğünüz güzel yürekli kızlarımız el emeği göz nuru ürünler tasarlıyorlar ve satışa sunuyorlar. Hedefleri ilerde ilimizi Teknofestte temsil etmek. Üretimin önemini bu yaşta öğrenen yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.     

Bir 3 kişi görseli olabilir
Bir 4 kişi görseli olabilir
Bir 4 kişi görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.