SON DAKİKA

ÇİMENTO ÇAYDURT'UN KERMESİ MUTLU ETTİ HERKESİ

İlimizin köy okullarından Çimento Çaydurt İlkokulu düzenlediği kermes ile hem insanları bir araya getirdi hem de okulda bir bayram havası estirdi.

ÇİMENTO ÇAYDURT'UN KERMESİ MUTLU ETTİ HERKESİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Okul bahçesinde düzenlenen kermese öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Çaydurt halkı ile Bolu'dan giden misafirlerle doldu taştı. Köy okulu olması nedeniyle bir çok yöresel ürünlerin ve lezzetli yemeklerin hem ikram edildiği hemde satın alındığı kermeste okul yararına önemli katkı sağlarken misafirlerde bir çok lezzeti tatmış oldu. Program da palyaço ve müzik etkinliği kermese ayrı bir hava katarken, Bolu'dan katılan çok sayıda davetli Çimento Çaydurt İlkokulunda güzel bir günün tadını çıkarttı. kermesin 17 Mayıs çarşamba günü gün bitimine kadaer devam etmesi bekleniyor.   

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim yazıcı (1 yıl önce)
    İlginize teşekkür edrim
    0
    0
    Cevapla