SON DAKİKA

CHP'NİN YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

Bolu’da, CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı kongresinde İlkay Gürkan delegelerin oylarının çoğunluğunu alarak yeni İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

CHP'NİN YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kadın Kolları 15. Kongresi CHP İl Binası’nda gerçekleştirildi. Zuhal Işın, Pırlanta Alemdar ve İlkay Gürkan’ın aday olduğu kongrede delegeler ve partililer yoğun katılım gösterdi. 
Oy kullanma işlemlerinin ardından gerçekleştirilen sayımda İlkay Gürkan delegelerin oylarının çoğunluğunu alarak yeni İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.
Gürkan, “Bayram havasında geçen kongremize katılan tüm delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. 3 kadın İl Başkanlığı için demokratik bir yarış içerisine girdik. Sandıktan benim ismim çıkmış olabilir ama kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunun bilinmesini isterim. Partimizi iktidara taşıma sürecinde rolü büyük olan kadınlar, artık çok daha güçlü bir şekilde alanlarda yerini alacak. Bolu’da yaşayan tüm kadınlarımızı mücadelemize destek vermeye, partimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.