SON DAKİKA

CHP'Lİ MUSLUOĞLU İLÇE ÖRGÜTLERİ İLE BULUŞTU

CHP Bolu milletvekili aday adayı İbrahim Musluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe örgütleriyle bir araya geldi.

CHP'Lİ MUSLUOĞLU İLÇE ÖRGÜTLERİ İLE BULUŞTU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Milletvekili aday listelerinin belli olması için beklenen süre her geçen gün kısalırken aday adayları da seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bolu’da CHP’den milletvekili aday adayı olan İbrahim Musluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Her gün farklı bölgelerde çalışmalarını sürdüren Musluoğlu, partisinin ilçe örgütlerini de tek tek ziyaret etti. Musluoğlu, Bolu’nun ilçelerini gezerek partisinin ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Musluoğlu, Dörtdivan, Gerede, Göynük, Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu,  Seben, Yeniçağa ilçelerine giderek partililerle bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları anlattı.


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.