SON DAKİKA

CHP ÖZCAN'I YİNE CEZALANDIRDI. BAŞKAN ÖZCAN "DÜNYA TARİHİNE GEÇTİM"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamaları nedeniyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kınama cezası verildi.

CHP ÖZCAN'I YİNE  CEZALANDIRDI. BAŞKAN ÖZCAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 10 Temmuz günü sosyal medya hesabından Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, "Hatırlatmak için söylüyorum. Geçen yıl bu zamanlar DEĞİŞİM adı altında Ankara’ya yürüyordum! Herkes sessizdi neredeyse! Yürüyüş sonunda koltuk attığım kişi kurultayda da, şimdi yaptıklarıyla da koltuk sevdasını gösteriyor! 50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil?" paylaşımını yapmıştı.

KINAMA CEZASI VERİLDİ

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Tanju Özcan hakkında Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı paylaşım nedeniyle kınama cezası verildiğini açıkladı. Kurul’dan yapılan açıklamada, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında, Merkez Yönetim Kurulumuzun 19 Temmuz 2024 tarihli sevk kararı Yüksek Disiplin Kurulumuzun 28 Ağustos 2024 günlü olağan toplantısında görüşülmüştür. Yüksek Disiplin Kurulumuz, Bolu Belediye Başkanı Tancu Özcan’ın 11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 17.58’de sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım nedeniyle Tüzüğümüzün 68/3-c maddesi uyarınca kınama cezası ile cezalandırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.” denildi. 

BAŞKAN ÖZCAN CEZAYI DEĞERLENDİRDİ

“CHP Yüksek Disiplin Kurulu, bugün hakkımda kınama cezası vermiş. Kararı saygı ile karşılıyorum ama enteresan bir durum ile karşı karşıyayım. Bu kararla dünya tarihine geçtim. Niye mi? Bir partilinin alabileceği (Uyarı, Kınama, Geçici İhraç ve Kesin İhraç) bütün cezaları almış oldum. Sanırım bu performansla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazanmışımdır”

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.