SON DAKİKA

CAVİT DEMİR'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ SADETTİN AKSOY'A ZİYARET

Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Cavit Demir ve hastane yöneticileri Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

CAVİT DEMİR'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ SADETTİN AKSOY'A ZİYARET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümü kutlanıyor. Bilindiği gibi, her yıl 10 - 16 Nisan tarihleri arasında ülke genelinde Polis Haftası kutlanıyor. Bu kapsamda Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Cavit Demir  ve hastane yöneticileri Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. Değerli dost Çağsu Hastanesi sahibi Cavit Demir bey ve Çağsu ailesi polis bayramımız nedeniyle müdürlüğümüzü ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun hastanesiYönetim Kurulu başkanı Cavit Demir   İse Emniyet teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladıklarını güvenlik ve asayişi sağlamak için çalışan tüm emniyet personeline teşekkür ettiklerini söyledi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.