SON DAKİKA

ÇAĞSU VE FATMA HATUN HASTANELERİNDEN BOLUSPOR'A DESTEK

Merhum İş İnsanı Cavit Demir'in Bolu'ya ve Düzce'ye kazandırdığı Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi Boluspor'a desteklerine devam ediyor. Hastanelerin yönetim kurulu başkanı Fatma Demir, eşinin vefatının ardından kırmızı beyazlı ekibe her sezon olduğu gibi desteklerini sürdürüyor.

ÇAĞSU VE FATMA HATUN HASTANELERİNDEN BOLUSPOR'A DESTEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İlimize sağlık alanında önemli katkı sağlayan Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi yönetim kurulu başkanı Fatma Demir, bu sezonda Boluspor'u yalnız bırakmadı. Her sezon olduğu gibi kırmızı beyazlı ekibe önemli bir katkılar sağlayan Demir ailesi ve Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri için Boluspor kulübünden yazılı bir teşekkür açıklaması yapıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüze sağlık hizmetleri konusunda desteklerini uzun yıllardır esirgemeyen Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir’e teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi Boluspor'un sağlık hizmetleri konusunda ekibimizi hiç yalnız bırakmadı. 

Bir 2 kişi, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.