SON DAKİKA

BURAM BURAM TARİH KOKAN "18 MART" PROGRAMI AYAKTA ALKIŞLANDI

Bolu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sosyal Bilimler Lisesinin hazırladığı salon programında ise duygu dolu anlar yaşandı. Okul un öğretmen ve öğrencilerinin günlerce hazırladığı program davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

BURAM BURAM TARİH KOKAN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Eşsiz vatan savunmasının 109. yılında, Çanakkale Zaferi’nin anlamını gönüllere işlemek, kahramanlarımızın aziz ruhlarını yâd etmek, Çanakkale destanını anlamak ve anlatabilmek amacıyla Bolu Sosyal Bilimler Lisesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.  Bolu Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, il protokolü, okul idarecileri, öğrenciler ve davetliler katıldı. 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTILAR

Günlerce büyük bir titizlikle hazırlanan programda “Geldiler, Gördüler, Gittiler” gösterisinin içinde öğrenciler, Seyit Onbaşı tiyatrosu, vatan ve kahramanlık türküleri, günün ruhuna uygun şiirler, sunum ve sahne performansları ile davetlilere unutulmaz bir gün yaşattılar. 

SON YILLARA DAMGA VURAN PROPGRAM OLDU

Duygu dolu anların yaşandığı program izleyenlerden büyük beğeni alırken, davetliler programı hazırlayan Sosyal Bilimler Lisesi yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerini ayakta alkışladılar. Son yıllarda düzenlenen en güzel programlardan biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlenen hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu. Vali Yardımcısı Fatih Damatlar ve il protokolü okul yönetimini, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.