SON DAKİKA

BUFFALO FEST BOLU HALKINA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Bolu Fen Lisesi öğrencilerinden Ayşegül Çetin’in liderliğiyle başlayan ve yönetim ekibi öğrencileri Eda Acar, Ceyhan Ece Ceylan, Ayaz Can, Yusuf Efe Ün, Ayça Meydan, Elif Rana Ayyıldız ve yönetim ekibi öğretmenleri Cihan Yılmaz ve Ayşe Özcan yönetimiyle planlanan Buffalo Fest Bolu halkına unutulmaz anlar yaşattı!

BUFFALO FEST BOLU HALKINA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Lise öğrencileri arasında bilim kültür sanat spor gibi alanlarda düzenlenen etkinliklerle gençler festivalin tadını çıkardılar! Voleybol- basketbol turnuvası, satranç turnuvası, bilim yarışması, gösteri deneyleri, genel kültür yarışması, münazara yarışması, tiyatro oyunları, karaoke yarışması, açık hava sineması ve konserler yoğun ilgi gördü!
Yaklaşık 1 senelik bir emeğin ürünü olan Buffalo Fest, tüm katılımcılarını hayatın monotonluğundan bir nebze de olsa uzaklaştırdı ve renkli anılar kazandırdı.
Ayrıca gençlerin en önemli amaçlarından biri de Buffalo Fest’in gelenekselleşmesi ve her sene gençlerle bir araya gelmesi.
Organizasyon ile ilgili yapılan açıklamada “Emeği geçen yönetim ekibine, okul idaresine, öğretmenlerimize, organizasyon ekibine ve tüm sponsorlara böyle bir organizasyona destek oldukları için teşekkürler! Seneye görüşmek dileğiyle!” ifadelerine yer verildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.